fbpx

AC 3000 – Automatsko podešavanje (hidraulični flapsovi)

Sustav  AC 3000 koji je u izravnoj interakciji s vašim sustavom hidraulike, automatska kontrola ploče (ATC) automatski kontrolira položaj vašeg broda i održava optimalan položaj/trim u plovidbi.

Sve što trebate je postaviti optimalni položaj za plovidbu (nulte točke) i spremiti ga u memoriju. ATC kalibrira i analizira očitanja prilikom plovidbe više od tisuću puta u sekundi i prilagođava flapsove automatski u ovisnosti o promjeni brzine broda, uvjeta na moru ili raspodjele težine na plovilu. To je pametan, ali jednostavan sustav koji čini razliku koju ćete osjetiti.

ATC je također idealan za plovidbu pri konstantnim brzinama na većim udaljenostima – onim trenucima kada se želite opustiti i ne brinuti o optimalnom trimu plovila.

Jednostavan za instalaciju – samo priključite i koristite!

Značajke i prednosti:

Štedi gorivo, a time i novac. Pravilno triman brod može uvelike smanjiti troškove goriva te donijeti značajne uštede već u jednoj sezoni korištenja. Jednostavan za instalaciju – jednostavno uključite i koristite! Sve se priključuje izravno u ATC kontrolnu jedinicu. Sustav AC 3000 će vam pružiti najudobniju plovidbu koju ste ikada imali na svom brodu. Održavajte najoptimalniji trim plovila bez potrebe za stalnim radom ručnih komanda.

kontakt