fbpx

Desalinizatori


Glavna zadaća desalinizacije morske vode je svođenje razine otopljene krute tvari (minerala) u granice određene za kvalitetu pitke i tehnološke vode, i to za čak približno 98 – 99%. Desalinizacija se provodi odgovarajućom opremom i u potpunosti zadovoljava sve tehničke i tehnološke norme, kao i norme za zaštitu okoliša. Ima veliku primjenu u proizvodnji pitke i tehnološke vode, te općenito u prehrambenoj industriji a osobito za pripremu pitke vode iz morske vode za naše otoke, gdje se osjeća nestašica vode iz drugih izvora.

Preko 30 godina iskustva u proizvodnji desalinizatora na principu reverzne osmoze omogućilo je da tvrtka Sea Recovery bude danas vodeća u ovome sektoru. Raznolik odabir modela prema kapacitetu i načinu napajanje te dimenzijama čine ove desalinizatore napogodnijim odabirom za ozbiljne nautičare i jahtaše.

Sea Recovery se jako ponosi svojom servisnom mrežom koja je daleko najrazvijenija i veća od ostatka konkurencije što znači da ovlašteni servis i podršku možete pronaći u gotovo svakom dijelu svijeta. Ono što je značajno je da puno priznatih brodograditelja ugrađuje Sea Recovery desalinizatore kao prvu ugradnju u nova plovila.Visok nivo kvalitete izrade i rada samog uređaja, oduvijek su bile glavne odrednice ovog brenda. Zbog toga je Sea Recovery već godinama proizvođač broj jedan u svijetu desalinizatora. Nude liniju desalinizatora za svaku potrebu; od potpuno automatskog sistema, preko ručnoga sistema, do sistema sa jako malom potrošnjom energije.

show blocks helper