fbpx

ATP (Auto Trim Pro) – Prekidač sa indikacijom i automatskim podešavanjem (elektro i hidraulični flapsovi)

Sustav  ATP  koji je u izravnoj interakciji s vašim sustavom hidrauličkog sistema, automatska kontrola ploče (ATC –  Auto Tab Control) automatski kontrolira trim vašeg broda i održava optimalan položaj u plovidbi.

Sve što trebate je postaviti optimalni položaj za plovidbu (nulte točke) i spremiti ga u memoriju. ATC kalibrira i analizira očitanja prilikom plovidbe više od tisuću puta u sekundi i prilagođava flapsove automatski za vas u ovisnosti o promjeni brzine broda, uvjeta na moru ili raspodjele težine na plovilu. To je pametan, ali jednostavan sustav koji čini razliku.

ATC je također idealan za plovidbu pri konstantnim brzinama na većim udaljenostima – onim trenucima kada se želite opustiti i ne brinuti o trimu plovila.

Jednostavan za instalaciju – samo priključite i koristite!

Značajke i prednosti:

Štedi gorivo, a time i novac. Pravilno triman brod može uvelike smanjiti troškove goriva te donjeti značajne uštede već u jednoj sezoni korištenja. Jednostavan za instalaciju – jednostavno uključite i koristite! Sve se priključuje izravno u ATC kontrolnu jedinicu. Sustav ATP će vam pružiti najudobniju plovidbu koju ste ikada imali na svom brodu. Održavajte najoptimalniji trim plovila bez potrebe za stalnim radom ručnih komanda.

AutoTrim Pro – For Immediate Release

Kako funkcionira:

 

kontakt