ATP (Auto Trim Pro) – Prekidač sa indikacijom i automatskim podešavanjem (elektro i hidraulični flapsovi)

  • Sustav  ATP  koji je u izravnoj interakciji s vašim sustavom hidrauličkog sistema, automatska kontrola ploče (ATC –  Auto Tab Control) automatski kontrolira trim vašeg broda i održava optimalan položaj u plovidbi.
  • Sve što trebate je postaviti optimalni položaj za plovidbu (nulte točke) i spremiti ga u memoriju. ATC kalibrira i analizira očitanja prilikom plovidbe više od tisuću puta u sekundi i prilagođava flapsove automatski za vas u ovisnosti o promjeni brzine broda, uvjeta na moru ili raspodjele težine na plovilu. To je pametan, ali jednostavan sustav koji čini razliku.
  • ATC je također idealan za plovidbu pri konstantnim brzinama na većim udaljenostima – onim trenucima kada se želite opustiti i ne brinuti o trimu plovila.
  • Jednostavan za instalaciju – samo priključite i koristite!

    Značajke i prednosti:

  • Štedi gorivo, a time i novac. Pravilno triman brod može uvelike smanjiti troškove goriva te donjeti značajne uštede već u jednoj sezoni korištenja. Jednostavan za instalaciju – jednostavno uključite i koristite! Sve se priključuje izravno u ATC kontrolnu jedinicu. Sustav ATP će vam pružiti najudobniju plovidbu koju ste ikada imali na svom brodu. Održavajte najoptimalniji trim plovila bez potrebe za stalnim radom ručnih komanda.

    AutoTrim Pro – For Immediate Release

Kako funkcionira:

 

kontakt