fbpx

Fleksibilni solarni paneli TOUGH + BLACK serija

EKSTREMNI UVJETI-NEMA PROBLEMA

Serija SUNBEAMsystem Tough + BLACK prvi izbor profesionalaca ,namijenjen za najzahtjevnije instalacije i poseban dizajnerski pristup izgledu vašeg ljubimca

Serija SUNBEAMsystem Tough +BLACK razvijena je za profesionalnu upotrebu. Savršen izbor u nautici i ostalim zahtjevnim instalacijama.

Tough + Black Series dizajnersko je rješenje za vrhunske jahte. Razvijeno za pokrivanje netipičnih površina palube neprekinutim slojem crnih solarnih ploča. Bez ušica i opremljene SunpowerTM ćelijama s nevjerovatnih 24,4% učinkovitosti.

Površina Tough solarnih panela izuzetno je izdržljiva i otporna na jako i dugo izlaganje UV zračenju. Propušta više svjetlosti od standardnih materijala, što doprinosi većoj dnevnoj proizvodnji.
Svi modeli TOUGH+BLACK solarnih panela od 46W i više opremljeni su tehnologijom “Shadow Optimized “zaštićenom SUNBEAMsystemom, poboljšavajući proizvodnju u djelomično zasjenjenim uvjetima. TOUGH+BLACK  modeli opremljeni su ravnim kabelom za napajanje koji omogućuju  “flush” instalaciju. Isporučuju se bez rupa i sa uključenom 3M ljepljivom trakom.

OPCIJE DOSTUPNIH MODELA:

TOUGH+BLACK 46W LONG dimenzije 85 x 27.5 cm
TOUGH+BLACK 86W dimenzije 77.8 x 54 cm
TOUGH+BLACK 121W dimenzije 106 x 54 cm

kontakt