fbpx

Fleksibilni solarni paneli TOUGH BLACK serija

TOUGH BLACK serija fleksibilnih solarnih panela-jedinstven izbor prilikom dizajna plovila

Serija SUNBEAMsystem Black posebno je dizajnirana da se što bolje integrira u površinu na koju su postavljeni. Zbog tamne boje, crni modeli zaista se dobro uklapaju na ujednačene površine. Gdje god postoje visoki estetski zahtjevi za izgledom i dizajnom instalacije: serija Tough Black vaše je najbolje rješenje. Na povijesnim, ali i modernim jahtama. Bilo da je ova pozadina čisto bijela ili klasična smeđa: nitko neće sumnjati da se iza potpuno crne površine skriva solarni panel.

Površina Tough solarnih panela izuzetno je izdržljiva i otporna na jako i dugo izlaganje UV zračenju. Propušta više svjetlosti od standardnih materijala, što doprinosi većoj dnevnoj proizvodnji.
Svi modeli TOUGH solarnih panela od 55 W i više opremljeni su tehnologijom “Shadow Optimized “zaštićenom SUNBEAMsystemom, poboljšavajući proizvodnju u djelomično zasjenjenim uvjetima. TOUGH  modeli opremljeni su ravnim kabelom za napajanje koji omogućuju  “flush” instalaciju.

Serija Tough Black solarnih panela započinje modelima od 55 do 114 w. I svih pet modela sadrže SunpowerTM Maxeon stanice s učinkovitošću od 22,5% ili više. Kao i tehnologiju SUNBEAMsystem Shadow Optimized.

Jedinstven Tough Black 55w Long model savršen je za primjene u kojima nemate toliko prostora. Riječ je o crnoj i dugoj solarnoj ploči koja može stati na različita mjesta u vašoj jahti ili kamperu. Također može biti vrlo korisno za male čamce, tendere i “of grid” instalacije. S Tough Black 55w Long lako je sjajno iskoristiti prostor koji inače ne bi proizvodio energiju.

OPCIJE DOSTUPNIH MODELA:

TOUGH BLACK LONG 55W dimenzija 106 x 27.7 cm
TOUGH BLACK 55W dimenzije 54.5 x 53.5 cm
TOUGH BLACK 78W dimenzije 77.8 x 54 cm
TOUGH BLACK 111W dimenzije 106 x 54 cm
TOUGH BLACK 114W dimenzije 78.5 x 74 cm

kontakt