fbpx

Fleksibilni solarni paneli TOUGH +Carbon

Serija Tough + Carbon vrlo su napredni paneli, sposobni transformirati vašu tendu u učinkovite solarne generatore.

 

Serija Tough + Carbon vrlo su napredni paneli, sposobni transformirati vaše biminije u učinkovite solarne generatore. Ojačavanjem ploče karbonskim vlaknima, modeli TOUGH +Carbon postižu savršen omjer čvrstoće i težine potreban za potrebnu strukturnu potporu. Čini ploču ne samo dovoljno krutom da se može poduprijeti, već i dovoljno laganom da zaštiti osnovno platno od oštećenja. Mekani prozirni rubovi ne samo da štite tkaninu od trošenja, već pružaju i glatki prijelaz u boji s bilo kojeg obojenog vrha na jednoliku površinu crne ploče.

Za upotrebu modela Tough + Carbon na jakom vjetru ili na brodovima koji se brzo kreću, preporučujemo Carbon čičak traku. To će ujednačiti sile na temeljnom platnu i dodatno osigurati panel.

Serija Tough + Carbon opremljena je kablovima od 2,5 mm2 opremljenim vodonepropusnim (IP67) MC4 konektorima. To olakšava spajanje kabela, kao i prilagođavanje instalacije pravom naponu sustava ili brzo odvajanje ploča.

The Quick Fix system allows for a temporary mounting on canvas or other surfaces. Easy and fast to mount with the stainless steel studs. The Quick Fix system is the ideal solution to mount solar panels on a sprayhood or bimini.

Sustav Quick Fix omogućuje privremenu montažu na platno ili druge površine. Jednostavno i brzo montiranje pomoću nehrđajućih kopči. Sustav Quick Fix idealno je rješenje za postavljanje solarnih panela na bimini.

Izdržljiva žilava površina i vodonepropusni priključci MC4 nude dug životni vijek. Iako će zaštićena tehnologija Shadow Optimization osigurati optimalne performanse kad god je ploča djelomično zasjenjena.

OPCIJE DOSTUPNIH MODELA:
TOUGH CARBON 55W dimenzije 56.3 × 55.4cm
TOUGH+ CARBON 82W dimenzije 106 x 54 cm
TOUGH+ CARBON 116W dimenzije 107.8 x 55.4 cm

QUICK FIX SISTEM MONTAŽE


CARBON VELCRO TRAKA-dodatna mogućnost učvršćivanja


MC4-konektori za sigurnu i brzu instalaciju

kontakt