fbpx

Fleksibilni solarni paneli TOUGH + serija

Serija SUNBEAMsystem Tough + prvi izbor profesionalaca ,namijenjen za najzahtjevnije instalacije

 

Serija SUNBEAMsystem Tough + razvijena je za profesionalnu upotrebu. Savršen izbor u nautici i ostalim zahtjevnim instalacijama.

Fantastičnih 23,7% učinkovitosti, zajedno sa posebnim materijalima koje nalazite samo na našim Tough + panelima, rezultiraju vrlo atraktivnom solarnom pločom s nevjerojatnih 5 godina jamstva. Tough + isporučuje se samo u verziji Flush i bez rupa. Izrađen je za lijepljenje priloženim 3M VHB ili fleksibilnim ljepilom na bilo koju glatku površinu radi besprijekorne integracije. Modeli većih dimenzija dolaze s jedinstvenom tehnologijom ”
Shadow Optimized “.

EKSTREMNI UVJETI-NEMA PROBLEMA

Površina Tough solarnih panela izuzetno je izdržljiva i otporna na jako i dugo izlaganje UV zračenju. Propušta više svjetlosti od standardnih materijala, što doprinosi većoj dnevnoj proizvodnji.
Svi modeli TOUGH+ solarnih panela od 82 W i više opremljeni su tehnologijom “Shadow Optimized “zaštićenom SUNBEAMsystemom, poboljšavajući proizvodnju u djelomično zasjenjenim uvjetima. TOUGH+  modeli opremljeni su ravnim kabelom za napajanje koji omogućuju  “flush” instalaciju. Isporučuju se bez rupa i sa uključenom 3M ljepljivom trakom.

OPCIJE DOSTUPNIH MODELA:

TOUGH+ 39W dimenzije 37.8 x 53.5 cm
TOUGH+ 58W dimenzije 54.5 x 53.5 cm
TOUGH+ 82W dimenzije 77.8 x 54 cm
TOUGH+ 116W dimenzije 106 x 54 cm

kontakt