fbpx

ML+40 Marine Autopilot Electro Hydraulic Linear Actuator

Osnovana prije 50 godina, Hydraulic Projects Ltd uvijek je proizvodila pogonske jedinice za pomorsku industriju. Prvi integrirani hidraulični linearni aktuator proizveden je 1991. godine, čime je naš osnivač dobio nagradu British Design Award.

Od tada je obitelj aktuatora poboljšana izmjenjivim motorima i značajno smanjenim povratnim pogonom. Ove tihe jedinice kombiniraju cilindar, pumpu i spremnik u jednom urednom samostalnom paketu i široko se koriste na jedrilicama s primarnim mehaničkim upravljanjem. Prodaju se pod zaštitnim znakom Hy-ProDrive.

Ovi su proizvodi certificirani prema Direktivi o rekreacijskim plovilima (uključujući zaštitu od paljenja) i navigacijskim EMC standardima. Vodootporni su na IP67.

Brodski autopilot ML + 40 Elektro-hidraulični linearni aktuator kombinira sve elemente hidrauličkog kruga u jednoj kompaktnoj jedinici. Dizajniran je posebno za marine tržište autopilota za upotrebu na jedrilicama i motornim brodovima.

Dizajniran za jednostavnost ugradnje i servisiranja, jedinica se isporučuje s nosačem za brzo otpuštanje i vijkom za upravljanje. Opcionalna referentna / povratna jedinica kormila može se montirati izravno na pogon, a integrirani sigurnosni ventili štite jedinicu i njezine nosače od preopterećenja. Jedinica se može montirati u bilo kojem položaju i idealna je tamo gdje je prostor ograničen jer ne trebaju biti ugrađeni odvojeni cjevovodi ili rezervoari.

ML + 40 isporučuje se napunjen i spreman za ugradnju.

kontakt