fbpx

PR+ Reversing DC Hydraulic Power Units

  Proizvedene u tvornici u Velikoj Britaniji i 
dizajnirane za tržište nautičkih autopilota,
ove tihe zupčaste pumpe pokretači su glavnih svjetskih proizvođača autopilota.

Raspon od 0,6 do 2,5 litara u minuti otporan je na vodu prema IP67 i potpuno certificiran prema Direktivi o rekreacijskim plovilima (uključujući zaštitu od paljenja) i navigacijskom EMC standardu. S niskom potrošnjom energije i visokim performansama, ove su pumpe idealne za sve vrste brodskih plovila i druge primjene, od snježnih čistača do stomatoloških stolica.

Zahvaljujući više od 30 godina kontinuiranog razvoja, nova serija PR + pumpi predstavlja vrhunski rad u tihom i glatkom radu. Za razliku od dizajna bučnih klipnih pumpi, precizni oblik zupčanika pruža gladak protok u svim uvjetima i uz minimalnu buku. Sada s IP67 motorima koji imaju vijek trajanja četkica od 4000 sati, ove najnovije generacije pogonskih jedinica Hydraulic Projects najbolje su na tržištu

PR + pumpe dostupne su u protocima od 0,5, 0,6, 0,8, 1,0, 1,5, 2,0 i 2,5 litre u minuti. Pilot povratni ventili su standardno ugrađeni, mogu se koristiti s balansiranim i nebalansiranim cilindrima. Imaju napredni zaštitni premaz dizajniran posebno za atmosferu opterećenu morskim solima.

kontakt